2 Ekim 2013 Çarşamba




Katılın, paylaşın!

Dostlar, yoldaşlar, merhaba,

Yaklaşık 3 yıl önce yayına başlayan partimizin sosyal medya platformları yeni bir başlangıç yapıyor. 

Sosyal medyanın hayatlarımıza girmesiyle dördüncü kuvvet yeni bir soluk kazandı. Artık internetin merkezsiz, herkesi ortak zeminde buluşturan yapısı, bizi kendi medyamızı, tüm seslerimizle ve hep birlikte yaratma olanağına kavuşturdu. Böylece uzunca bir süredir, bu yeni medyanın kolaylaştırıcı ve dönüştürücü etkisini takip etmekte ve yakalamaya çalışmaktayız. 

Derken birkaç ay önce, milyonlarca insanın paylaşımlarıyla beslediği Facebook, muhalif sayfaları bir bir kapatmaya başladı. Pek çok sayfanın gülünç gerekçelerle kapatıldığına tanık olduk; sansür ve ambargo dayatmasını yeniden yaşadık.

Fakat yılmıyoruz; haberlerimizi, duyurularımızı, paylaşmaya devam ediyor ve kalabalıklaşıyoruz. 



Değerli dostlar,

Sosyal medyanın hiçbir zaman bir penguen belgeseli rezaleti yaşamayacağını biliyoruz; bu, o kadar büyük ve denetimi güç bir alan. Fakat muhalifler üzerindeki baskıların bu alanda da süreceğinin kaçınılmaz olduğunu da biliyoruz. Tüm bunları aşmanın tek ve kolay yolu, hepimizin yakından bildiği gibi, dayanışmayı arttırmak. 

Herkes için yapacak bir iş var. Sayfalarımızı, kanallarımızı ziyaret edelim, paylaşımları arttıralım, duyuru ve çağrıları yaygınlaştıralım. 

Yeni bir başlangıç yapan sosyal medya platformlarımızın daha büyük bir dayanışmayla güçleneceğine, her türlü baskıya ve sansüre birlikte daha hızlı cevap vereceğine inanıyor, bu bilinçle halklarımızı selamlıyoruz. 

Önümüzdeki mücadele döneminde hepimize başarılar!

Katılın, paylaşın!
BDP Sosyal Medya


Sosyal medya platformlarımız:

https://www.facebook.com/BDPgenelmerkezi
https://twitter.com/BDPgenelmerkez
http://www.youtube.com/BDPgenelmerkez

http://barisgundemi.blogspot.com/

https://www.facebook.com/BDPenglish
https://twitter.com/BDPenglish

https://www.facebook.com/BDPkisanak
https://twitter.com/BDPkisanak

https://www.facebook.com/BDPdemirtas
https://twitter.com/BDPdemirtas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder